Espanyol

Els pitjors presagis

Espanyol. Keidi Bare, lesionat al camp de l’Atlético Paso, va ser diagnosticat amb un trencament del lligament intern del turmell dret i ahir va ser operat

El pitjor dels presagis es va confirmar, Keidi Bare, lesionat dimecres al camp de l’Atlético Paso després de caure malament en una disputa aèria, va haver de passar ahir mateix per la sala d’operacions. I és que el migcampista albanès va fer-se un trencat al lligament intern del turmell dret que va requerir intervenció i, per tant, l’Espanyol el perdrà, de ben segur, per un mesos. “La seva evolució marcarà la seva disponibilitat”, es va limitar a dir el club blanc-i-blau en un comunicat. Està de pega aquesta campanya el pivot periquito, que ja es va perdre un mes de competició al principi de la temporada a causa d’una lesió muscular i que està tenint problemes per convertir-se en fix per Diego Martínez. Keidi, de fet, només suma 326 minuts en la lliga, en la qual ha participat en 11 de les 14 jornades disputades, tres com a titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)