Espanyol

Darder centra l’atenció per rebre el Girona

Espanyol. El migcampista, que no s’ha perdut cap dels sis duels contra els gironins, és dubte per unes molèsties a la cuixa

És el far de l’Espanyol en la creació i una peça fonamental per a Diego Martínez. Amb 1.326 minuts acumulats en les 15 primeres jornades, només Joselu (1.350) el supera. I tot i que d’entrada va tenir descans en el duel de copa contra el Celta, Sergi Darder va acabar entrant i va ser determinant, perquè va marcar el 2-1, ja en la pròrroga. Però pocs minuts després de celebrar amb eufòria el gol, el migcampista d’Artà es va asseure a la gespa i va haver de demanar el canvi. Les proves que li van fer l’endemà descarten que Darder tingui cap trencament a la cuixa esquerra, que era la gran preocupació dels tècnics, però la seva presència en el partit de demà a l’RCDE Stadium (21h) és encara dubtosa, i possiblement s’haurà d’esperar fins a última hora per saber-ho.

Sempre hi és

L’Espanyol i el Girona viuran demà el setè duel entre primera i segona divisió. Darder ha participat en els sis anteriors, sempre com a titular en el conjunt blanc-i-blau. De fet, va ser el gran protagonista en l’1-2 de la temporada 2018/19 a Montilivi, ja que va decidir el duel amb dos míssils des de lluny. Va marcar el 0-1 (59’) i va ser l’autor del xut que Bono es va acabar introduint a la porteria, en l’1-2 (89’) que enlairava l’equip de Rubi –va acabar accedint a l’Europa League– i enfonsava els blanc-i-vermells, que van acabar baixant a segona A.

El Girona, sense Oriol Romeu

X.M.

Diego Martínez està pendent de Sergi Darder i té la baixa per sanció de Vini Souza, i Míchel Sánchez perd un futbolista fonamental. És Oriol Romeu, que es perdrà el duel català perquè va veure contra el Rayo Vallecano, en l’últim partit del 2022, la cinquena targeta groga de la temporada. L’exjugador del Southampton va debutar en la quarta jornada, just després d’aterrar a Montilivi, i no s’havia perdut cap minut de lliga, formant una parella ulldeconenca de molt bon nivell amb Aleix Garcia al mig del camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)