Espanyol

Aleix Vidal: “La Real està fent bé les coses, ho diuen els seus números”

L’Espanyol jugarà dilluns el seu partit corresponent a la 21ena jornada de lliga al RCDE Stadium contra la Real Sociedad (21h). Els donostiarres es troben tercer en la taula i estan firmant un curs brillant pel que fa als números, un fet que no espanta als periquitos ni a Aleix Vidal:

“La Real és un equip que porta moltes temporades fent les coses bé. No és que ho digui jo, sinó que ho diuen els seus números. Tenen jugadors que porten anys amb ells i el mateix tècnic i això es demostra al camp. A casa som un equip fort i els hi posarem problemes”, ha comentat el de Riudoms.

Els entrenaments

“Hem tingut una setmana diferent. Més llarga ja que vam jugar dissabte i no hi tornem fins dilluns. Ens deixa preparar el proper partit millor i corre gir el que vam fer malament de l’anterior”.

El seu rendiment

“Sempre que jugo intento fer-ho el millor possible per ajudar a l’equip. Em preparo durant la setmana al màxima per jugar i si no ho faig segueixo fent el que haig de fer”, ha comentat l’extrem.

Competència en la plantilla

“La competència és molt important. Sempre que en un vestidor hi hagi competència sana és el millor. Fa treure el màxim rendiment d’un jugador i beneficia l’equip”.

L’afició blanc-i-blava

“És clau. És difícil per a una afició animar al seu equip quan la situació no és l’esperada o desitjada per tots. Ho estan fent i la connexió que tenim amb ells és molt important”, ha sentenciat un Aleix Vidal que tot i que semblava descartat el passat estiu ja ha disputat 18 partits entre la lliga i la copa acumulant 898 minuts de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)