Espanyol

Anduva apuja el llistó

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau, que anuncia el fitxatge del lateral esquerre Ramón Ramos, visita un combatiu Mirandés amb la intenció de mantenir la línia ascendent i sumar un nou triomf

L’Espanyol afronta la tercera etapa de la seva cursa de fons a segona A visitant Anduva per enfrontar-se al Mirandés (19.30 h). El conjunt blanc-i-blau va alliberar-se en l’última jornada guanyant amb relativa claredat el Racing (2-0) sumant els tres primers punts per veure’s ja d’entrada a la zona alta de la taula (quatre punts de sis possibles). A Miranda de Ebro, l’equip dirigit per Luis García haurà d’arromangar-se les mànigues per combatre contra un dels clàssics de segona A en els darrers anys i que en la jornada inaugural de la lliga va golejar davant de la seva afició contra l’Alcorcón (4-0): “Ens trobarem un equip que cada temporada sembla que faci una plantilla nova. Té gent molt jove, alguns nouvinguts a la categoria i que volen revitalitzar-se. Ens trobarem un partit dels de debò, davant d’un rival molt bo que ens exigirà el màxim”, va comentar Luis García, que tindrà les baixes dels davanters Dimata i Braithwaite però recupera Puado –amb el rival no podrà jugar Rubén Sánchez, cedit pels periquitos, per una clàusula en el contracte entre els dos equips.

Arriba Ramón Ramos

L’equip blanc-i-blau va anunciar el fitxatge del lateral esquerre brasiler Ramón Ramos, que arriba cedit fins al final del curs procedent de l’Olympiacòs. Ramos, de 22 anys i format en el Flamengo, afegirà competència a Brian Oliván i ha viatjat fins a Miranda tot i no entrar en la convocatòria. L’Espanyol no es guarda cap opció de compra.

1 Partits guanyats 1

0 Partits empatats 1

1 Partits perduts 0

4 Gols a favor 3

3 Gols en contra 1

LA PRÈVIA

El Mirandés té gent molt jove, alguns nouvinguts a la categoria i que volen revitalitzar-se
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)