Espanyol

Luis García: “M’emporto moltes coses positives d’aquesta victòria”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria per la mínima contra el Mirandés (0-1). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit

“És un equip molt ben treballat i que no és gens fàcil defensar-lo. Nosaltres hem estat al nivell del partit i ens hem pogut endur els tres punts deixant la porteria a zero. Li hem de donar el mèrit que té perquè quan, anteriorment, no aconseguíem aquesta porteria a zero, també ho analitzàvem i ho intentàvem corregir. Mèrit exclusiu dels futbolistes”.

“Hem merescut tancar el partit amb algun gol més. Hem dominat el partit i el joc. Però me’n vaig content amb l’esforç de tots”.

Què destaca del partit?

“M’emporto moltes coses positives. Molta personalitat de l’equip en molts moments amb la pilota, contra un rival molt jove i que et tanca espais interiors. La faceta defensiva crec que ha estat molt bona. Una gran generositat de tots. Hem estat molt bé i som mereixedors de la victòria. Però no ens hem de quedar amb això. Un ha de ser autocrític quan guanya i quan perd”.

Paper dels joves

“Tenim un planter que hem de potenciar. Tenim entrenadors molt bons a la base. El més important és que tinguin il·lusió per vestir la samarreta de l’Espanyol i, a partir d’aquí, tot serà molt més senzill. Quan el treball a la base és bo, no tinc cap problema en posar un jugador quan estigui preparat”.

El satisfà l’equip?

“Sí, hi ha una evolució de l’equip, també amb la pilota. Hem fet moltíssimes coses bé. Hem estat organitzats en transicions, hem guanyat duels, ha estat un partit molt complet. Però no ens val només amb això. Ens hem d’exigir més”.

Luis Rubiales

“Estic alineat completament amb el que diu el club. Un comportament inacceptable i el meu màxim suport a Jenni. Li dono molta força i ànim. És una cosa que no pot succeir i ha de ser condemnat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)