Espanyol

Jofre trenca el malefici

Espanyol. Els blanc-i-blaus signen per primera vegada en la seva història una victòria a Anduva, en un partit en què són els clars dominadors i disposen de les millors ocasions

Mirandés 0 Espanyol 1

MIRANDÉS:Luis López, Barcia, Gabri, Álvaro Sanz (Reina, 79’), Carlos, Ilyas Chaira (Alan Godoy, 63’), Durdov (Iosifov, 63’), Lachuer (Tachi, 79’), Diego Moreno, Juan María (Jonathan Gómez, 63’), Pablo Ramón.ESPANYOL:Pacheco, Omar, Calero, Cabrera, Brian Oliván, Keidi Bare (Exposito, 88’), Pol Lozano, Melamed (Gragera, 88’), Lazo (Salvi, 56’), Jofre (Puado, 70’), Pere Milla.GOLS:0-1 (58’) Jofre Carreras.ÀRBITRE:Ais Reig.T.G.:Juan María, Pol Lozano, Pablo Ramón, Keidi Bare, Diego Moreno, Tachi.PÚBLIC:3.452 espectadors a Anduva.

Victòria treballada i agònica fins a l’últim instant per continuar invictes. L’Espanyol va aconseguir un triomf importantíssim per mantenir la línia ascendent i obtenir tres punts més que li permeten situar-se en la part alta de la taula. La segona victòria consecutiva i la primera a domicili va arribar a Anduva, un estadi que s’havia resistit als blanc-i-blaus en les tres visites anteriors. Ahir, però, tot i no desplegar el seu millor joc, els de Luis García van posar fi a aquesta mala ratxa. Jofre Carreras, amb un gol en la segona part, va decantar la balança a favor d’un Espanyol que, tot i fer un partit discret, va ser el clar dominador i no va veure perillar gaire el resultat. Això sí, va deixar en evidència que falta més pólvora i agressivitat al davant. L’equip genera molt en atac, però quan arriba als metres finals li falta més clarividència.

El tècnic asturià va sortir amb tres canvis respecte a l’últim duel contra el Racing. Va fer sortir Omar, molt solvent al lateral dret; Keidi Bare per acompanyar Pol Lozano en el doble pivot, i Jofre Carreras com a extrem. Amb l’absència de Braithwaite per molèsties i pendent de resoldre el seu futur, Pere Milla va ser la màxima referència ofensiva. Salvi Sánchez, sortint des de la banqueta, es va estrenar amb la samarreta blanc-i-blava. Amb aquest onze, l’Espanyol va sortir abocat a l’atac, i ràpidament Milla va disposar d’una ocasió molt clara per avançar l’equip, amb una rematada des de dins l’àrea que es va estavellar al pal (2’). Poc després, el Mirandés va posar l’ai al cor als periquitos amb un gol d’Ivan Durdov que es va anul·lar per fora de joc. Jofre i Nico Melamed també ho van provar sense èxit. Les línies molt juntes del conjunt orientat per Alessio Lisci impedien que els periquitos poguessin trobar espais i arribar amb més claredat. Abans d’arribar al descans, Alcedo va estar a punt de sorprendre Pacheco amb una rematada potent des del balcó de l’àrea que va sortir fregant el travesser.

Després de la represa, el Mirandés va sortir molt més endollat i va passar a controlar el joc. Però l’entrada de Salvi Sánchez en el minut 55 va donar una empenta als blanc-i-blaus, que van veure com poc després Jofre Carreras feia el primer i únic gol del duel amb un xut sec i potent des de la frontal després d’una bona passada en vertical de Keidi Bare. Els locals van remar per buscar un empat que, finalment, no va arribar.

ELS VESTIDORS

Hem dominat el partit i el joc i, per això, hem merescut algun gol més. Me’n vaig content amb l’esforç de tots
No ens podem quedar aquí. Hem de ser autocrítics en la derrota i la victòria
Luis García
entrenador de l’Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)