Espanyol

L’Espanyol s’imposa al Mirandés amb un gol de Jofre Carreras (0-1)

L’Espanyol continua invicte. Aquest vespre s’ha imposat al Mirandés per la mínima (0-1) gràcies a un gol de Jofre Carreras en el minut 58, en un partit on els de Luis García han estat els clars dominadors, però els hi ha faltat més contundència i clarividència en els metres finals. Salvi Sánchez ha debutat amb la samarreta blanc-i-blava sortint des de la banqueta en la segona part.

L’Espanyol ha sortit al terreny de joc desplegant un joc molt ofensiu i ben aviat Pere Milla ha disposat d’una ocasió clara (2’) per avançar als blanc-i-blaus en el marcador, però el seu xut des de dins l’àrea amb la cama esquerra s’ha estavellat al pal. Poc després, el Mirandés ha posat l’ai al cor als periquitos amb un gol anul·lat d’Ivan Durdov per fora de joc. Després d’uns minuts de tempteig, els blanc-i-blaus s’han intentat fer amb la possessió per controlar el duel amb la pilota als peus. En el minut 18, Jofre l’ha tornat a tenir amb un xut creuat al segon pal que ha marxat desviat després d’una gran jugada individual de Melamed. El mateix Nico ho ha provat en la següent jugada amb una rematada de cap que tampoc ha trobat porteria. En els últims instants de la primera part, els de Luis García han continuat sent els clars dominadors, davant un Mirandés que s’ha tancat a camp propi. Les línies molt juntes dels locals han impedit que l’Espanyol trobés els espais i pogués arribar amb més claredat en els metres finals. Els d’Alessio Lisci podrien haver colpejat en el 41’ amb un xut potent des del balcó de l’àrea d’Alcedo que ha sortit fregant el travesser.

En la represa, el Mirandés ha estat el que ha sortit millor, fent-se amb el control del joc i arribant amb més insistència a l’àrea rival. Per això, Luis García no ha tardat a moure la banqueta i ha fet debutar a Salvi Sánchez (55’), que ha entrat en el lloc de Lazo. En el minut 58, ha arribat el gol dels blanc-i-blaus. Bona passada en vertical de Keidi Bare a Jofre, que rep l’esfèrica al balcó de l’àrea i no s’ho pensa dos cops per engaltar un xut i perforar la porteria. Primer gol de la temporada de Jofre que, precisament, l’any passat va jugar cedit al Mirandés. Brian Oliván (82’) i Salvi Sánchez (84’) han buscat sense encert el gol de la tranquil·litat. En els últims instants del matx, els locals han buscat l’empat, però sense disposar d’ocasions clares. Així doncs, s’ha arribat al final del partit amb aquest 0 a 1. Tercer partit consecutiu dels blanc-i-blaus sumant. 7 punts de 9 possibles.