Espanyol

Luis García: “Estem satisfets, però amb ganes de continuar millorant”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del duel de demà (21h) contra el Tenerife. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Què pot aportar Víctor Ruiz?

“Era important trobar a un central esquerrà. Al Víctor, jo personalment el conec de la meva etapa com a jugador. Ens aportarà sortida de pilota, experiència, contundència i ha millorat a nivell de concentració respecte al Víctor que coneixia. Normal per la maduresa i l’edat. Anirem a poc a poc i que vagi adaptant-se al model de joc perquè pugui participar”.

Partit contra el Tenerife

“És un equip que ha rebut tres gols, però tots tres han estat per perdre. Si nosaltres som capaços d’atacar bé, estar molt pendents d’aquestes vigilàncies de las que parlem sempre, intentarem treure el partit endavant sabent el context. És un molt bon rival, que té grans individualitats, que transita molt bé, que fa bastants gols en situacions de centrades laterals i nosaltres hem d’estar contundents a nivell defensiu per després fer el que volem fer. Atacar molt, estar molt en camp contrari, generar tantes o més ocasions de les que estem generant ara i, a partir d’aquí, és l’encert. Ells es fan forts a casa. Quan viatges allà l’adaptació no és senzilla. Però no és excusa i tenim moltes ganes de tornar a sumar els 3 punts”.

Baixes per al duel

“Tenim a Jofre i Keita per lesió, i Lazo perquè serà pare”.

Posicions doblades

“És positiu perquè ens donarà competitivitat per assolir l’objectiu”.

Situació de l’equip

“Estem satisfets, però amb ganes de continuar millorant. El salt qualitatiu quan al joc ofensiu és molt important. L’equip està generant molt, però continuem intentant millorar-ho. Hem de tenir més encert en l’àrea rival. Així com en la fase defensiva hem de ser capaços d’evitar i contenir el poc que ens arriben. El rival està tenint molta eficàcia per les poques vegades que ens arriben. Hem de continuar millorant en totes les fases del joc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)