Espanyol

Un altre test d’alt nivell

Espanyol. Els blanc-i-blaus, invictes, visiten un altre rival directe en la lluita per l’ascens

L’Espanyol ha començat amb bon peu el seu camí per al retorn a primera. Després de sis jornades disputades, els blanc-i-blaus continuen invictes, amb un balanç de quatre victòries i dos empats. Els periquitos, conscients que encara tenen molt marge de millora, sobretot pel que fa al nivell defensiu, volen allargar aquesta bona ratxa per continuar pressionant el Saragossa, líder de la categoria amb dos punts més. Per això hauran de guanyar el Tenerife, un altre equip de la part alta de la taula i que també aspira a l’ascens. “És un molt bon rival. Té grans individualitats, transita molt bé i fa bastants gols amb centrades laterals. A més, ells es fan forts a casa. Quan viatges allà l’adaptació no és senzilla”, va explicar Luis García en la prèvia d’aquest duel. El tècnic asturià també té clar quines són les seves armes i què han de fer per marxar de l’Heliodoro amb els tres punts. “Hem de generar tantes o més ocasions de les que estem generant fins ara i tenir més encert a l’àrea rival. En la fase defensiva hem de ser capaços de contenir el poc que ens arriba”, va explicar.

Per a aquest matx, els blanc-i-blaus tenen les baixes de Jofre Carreras i Keita Baldé per lesió, i Lazo, que no ha viatjat perquè està a punt de ser pare. Si guanyen i el Saragossa no fa el mateix contra el Racing de Ferrol (21 h), l’Espanyol serà el nou líder.

4 Partits guanyats 4

0 Partits empatats 2

2 Partits perduts 0

7 Gols a favor 14

3 Gols en contra 7

LA PRÈVIA

És un rival amb grans individualitats, que transita molt bé i fa bastants gols amb centrades laterals. Hem d’estar molt atents en defensa
Hem de tenir més encert de cara a porteria i ser capaços de contenir el poc que ens arriba
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)