Espanyol

Fe en el projecte

Espanyol. Chen Yansheng es mostra compromès amb el club blanc-i-blau malgrat els mals resultats econòmics i esportius

L’Espanyol va fer ahir la junta general d’accionistes, clarament marcada pels efectes del descens. L’entitat blanc-i-blava va presentar unes pèrdues de 22 milions d’euros en la temporada 2022/23, a més dels 8,8 pressupostats per al curs 2023/24. El deute net del club s’enfila fins als 67 milions d’euros: 36 a llarg termini i 31 a curt termini. No hi va haver, però, cap sorpresa, i es van aprovar tots els punts del dia amb més d’un 99% de vots a favor.

Chen Yansheng, el president de l’Espanyol i màxim accionista del club amb el 99,9% de les accions, hi va participar de forma telemàtica. Amb un discurs gravat des de la Xina, el màxim responsable del club blanc-i-blau va reconèixer que la temporada passada va ser “de mals resultats en tots els àmbits i es va tancar amb el pitjor desenllaç possible: el descens”. Després d’assumir la responsabilitat d’aquesta delicada situació, el president es va marcar l’ascens com a solució i va insistir que en cap cas vendrà el club. “L’únic error que no em permetré mai és rendir-me o desistir de la meva responsabilitat al capdavant d’una institució com és l’Espanyol. Seguim compromesos malgrat els rumors. No escatimarem esforços ni recursos per aconseguir l’objectiu.” El mandatari xinès també va prometre treballar en “un canvi de tendència a tots els nivells” i va subratllar la importància d’aplicar un pla estratègic “més enllà del curt termini” per aconseguir l’ascens i solidesa en el futur.

Per la seva banda, el CEO de l’Espanyol, Mao Ye, també va ser clar sobre una possible venda del club. “No ens plantegem aquesta possibilitat. Estem centrats a treballar en el nostre projecte.” El director esportiu, Fran Garagarza, no va descartar cap escenari respecte a possibles fitxatges. “El mercat d’hivern és obvi que el viurem amb intensitat i dedicació. Ho anirem analitzant.”

LES REACCIONS

L’únic error que no em permetré mai és rendir-me o desistir de la meva responsabilitat
Chen Yansheng
president de l’espanyol
No ens plantegem la venda del club. Estem centrats a treballar en el nostre projecte
Mao Ye
ceo de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)