Espanyol

Ramis: “Necessitem fer un bon partit fora de casa”

L’Espanyol visita demà l’Andorra (16.15h), on comptarà amb el suport de molts aficionats. El tècnic, Luis Miguel Ramis, vol recuperar bones sensacions. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Millorar la imatge fora de casa

“Necessitem fer un bon partit a fora i ser nosaltres. Quan ho fem, per exemple a casa, l’equip és molt potent. Ens hem d’acostar a això. La feina diària és al camp i emocional, parlant amb ells fent-los veure la importància del partit. És un dels reptes de demà, reprendre fora de casa un comportament que ens porti a sumar els tres punts”.

Claus

“Acostar-nos al que som en la seva màxima expressió. El rival té una estructura definida, té confiança, ho estan fent bé i creuen en el que fan. És el seu punt fort i hem de combatre-ho. Això va de generar situacions de gol i encertar. Intentarem portar el partit on volem, i no on el vol l’Andorra. És un partit exigent contra un rival bo i que està fent les coses bé”.

Les baixes

“Cabrera té algunes molèsties i veurem com està. És més possible que no estigui, que no pas que pugui jugar, per això no ha entrenat. Aguado ha estat entrenant de forma parcial tota la setmana, però avui s’ha sentit bé i estarà disponible. Lazo continua recuperant-se. Encara té alguna molèstia i no volem que faci passos enrere”.

“Gragera és una opció per jugar de central, però viatjaran Joan Puig i Català, del filial. Veurem demà. Viatgem amb quatre centrals i tenim alguna possibilitat més dins l’equip. Dimarts hi ha un altre partit i hem de pensar en moltes coses per treure el millor equip possible”.

Dos partits abans d’acabar el 2023

“Volem acabar bé l’any i tenir una continuïtat en aquest convenciment i confiança. Volem fer les coses bé, ser un equip contundent, fiable, difícil i agressiu. Volem el sis de sis, però primer hi ha tres punts demà. Tenim la primera oportunitat. Som capaços de recuperar les bones sensacions”.

L’afició

“Juguem per a ells. Són els que pateixen amb nosaltres, tenen un sentiment i ens segueixen allà on sigui. Fan l’esforç temporada rere temporada. Ens reforça tenir-los i ha de ser un repte fer que els aficionats tornin orgullosos del seu equip”.

Paciència

“Hem d’intentar no perdre la perspectiva del context de la lliga. No es pot pujar al gener i tampoc es poden guanyar els partits al primer minut. A vegades cometem l’error de pensar en això. No és real. No vull que l’equip es precipiti. Ha de competir i és feina nostra fer-los veure que tots els quilòmetres d’una marató són importants, sabent que la paciència no és una de les principals qualitats del futbol”.

Carta als reis per al mercat de fitxatges

“Jo demanaré. Totes les plantilles són millorables. Tenim fitxes i ja parlarem de possibilitats. No només es tracta de desitjos meus, també cal veure la posició del club i veure què és el millor per a l’equip. Valorarem què ens ofereix el mercat i què necessitem en els pròxims dies. Hem tingut algun contacte, però s’han de decidir moltes coses”.

VAR

“Si a la complexitat que hi ha, li afegim el VAR judicial, vol dir que alguna cosa no funciona. Cal reflexionar. No és responsabilitat meva. Nosaltres patim les conseqüències i el club prendrà les mesures que hagi de prendre. No podem entrar-hi, però passen coses que no haurien de passar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)