Espanyol

L’Espanyol emprendrà accions legals pel cas de les imatges omeses pel VAR

L’Espanyol s’ha pronunciat respecte a la conclusió dels jutjats número 32 i 47 de Madrid, que assegurava que el VAR havia omès imatges clau en el partit que l’equip va disputar contra l’Atlético en la jornada 35, amb el polèmic gol fantasma de Griezmann i que va acabar en empat a tres.

El club va decidir “posar de forma immediata” en mans dels seus serveis jurídics la informació. L’Espanyol ha informat que, “un cop completada la seva anàlisi, ha decidit emprendre accions legals a l’àmbit de la justícia ordinària per defensar els interessos del nostre club, dels nostres socis i dels nostres aficionats”, afirma el comunicat emès per l’entitat aquesta tarda. “Entenem que, davant l’evidència aportada de l’omissió d’imatges en una jugada determinant per aquell partit i per al desenllaç classificatori de la temporada, és el nostre dret i obligació defensar els interessos del RCD Espanyol fins a les darreres conseqüències en aquest cas a l’àmbit judicial”, continua.

L’Espanyol recorda que ja va impugnar el partit contra l’Atlético en sentir-se “perjudicats de forma greu per aquella decisió i sobre la base del precedent plantejat precisament a l’altre partit a què s’al·ludeix a la sentència judicial (l’anul·lació de l’expulsió del jugador del Reial Madrid Vinícius Júnior després de l’omissió d’una sèrie d’imatges al partit Valencia CF - Real Madrid CF). Avui sabem que el que va passar en aquest partit (la concessió d’un gol a l’Atlético de Madrid que mai no va haver de pujar al marcador) va molt més enllà de comprensibles errors humans en l’àmbit esportiu. Aquella decisió i altres situacions, al nostre parer encara avui incomprensibles, van influir decisivament en un descens de categoria que, entenem, podríem haver lluitat per evitar al terreny de joc en l’última jornada disputada contra la UD Almeria”, afirma el club. L’Espanyol tanca el comunicat assegurant que emprendran accions legals “per aclarir el que ha passat i per sol·licitar la reparació del dany causat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)