Espanyol

Enèsima ensopegada

Espanyol. Els blanc-i-blaus, contra les cordes durant tot el partit, van salvar un empat gràcies als gols de Braithwaite, Sergi Gómez i Puado

Espanyol 3 Burgos 3

ESPANYOL:Pacheco, S. Gómez, Calero, Puado, Keidi Bare (Keita Balde, 60’), Pere Milla (Jofre, 76’), B. Olivan (Ramon, 82’), Aguado, Edu Expósito, Braithwaite, Omar El Hilali (Oscar Gil, 82’).BURGOS:Caro, Atienza (Andy, 89’), Navarro (Borja, 90’), Martin, Bermejo (Dani Ojeda, 59’), Appin (Alex, 78’), Elgezabal, Curro (Mumo, 78’), Córdoba, Edu Espiau, Grego.GOLS:0-1 (12’) Appin. 1-1 (20’) Braithwaite. 1-2 (45+5’) Grego Sierra. 2-2 (64’) S. Gómez. 2-3 (75’) Curro. 3-3 (81’) Puado.ÀRBITRE:Cordero Vega.T.G.:Grego, Keidi Bare, Curro, Puado, Oscar Gil.PÚBLIC: 13. 474 espectadors a l’Stage Front Stadium.

No hi ha manera. L’Espanyol continua sense reaccionar. Els blanc-i-blaus van posar punt final a aquest 2023 amb una altra ensopegada, la quarta consecutiva, contra el Burgos. En un partit boig d’inici a fi, els periquitos van aconseguir igualar el marcador fins a tres vegades gràcies a les dianes de Braithwaite (20’), Sergi Gómez (45+5’) i Puado (81’). Uns gols que van permetre maquillar el resultat final, però no les sensacions de l’equip. I és que van ser dramàtiques. El joc del quadre català va tocar fons. Els de Ramis van tornar a exhibir la seva pitjor versió, amb nombroses errades, encaixant gols amb molta facilitat i sent incapaços de ser verticals i generar ocasions clares de perill. Els aficionats blanc-i-blaus, impotents davant del que estaven presenciant, van escridassar en més d’una ocasió els seus jugadors i la directiva. La paciència s’esgota. Ahir, un dia més, van deixar escapar l’oportunitat de situar-se provisionalment en posicions d’ascens directe.

Amb les novetats d’Omar, Calero i Aguado en l’onze titular, el Burgos només va necessitar dotze minuts per fer saltar totes les alarmes amb el gol d’Appin. Poc després, Braithwaite va aprofitar una pífia d’Ander Martín per calmar els ànims. Duraria poc. A la sortida d’un córner, Grego Sierra va tornar a desequilibrar la balança. Després de la represa, Sergi Gómez tornava a situar les taules, però Curro feia el 2 a 3 de cap. En els últims compassos, Puado va aparèixer per evitar la derrota i el ridícul.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)