Espanyol

Ramis: “Hem de treballar per agafar molta més confiança”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis Miguel Ramis, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat contra el Burgos (3-3). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Imatge de l’equip

“Normalment, un equip aquest tipus de partits no aconsegueix tirar-los endavant. Dins de tots els errors que hem comès, l’equip ha tingut aplom per refer-se tres vegades en una situació que no era fàcil. És una lectura molt positiva que faig del dia d’avui. Hem igualat tres vegades un partit que no era fàcil per la situació en què estem. Hem de treballar per agafar molta més confiança. Hem estat fràgils defensivament, i ofensivament no hem desordenat el rival”.

Reforçar la plantilla

“Totes les plantilles es poden millorar. Necessitem sacsejar l’equip en algunes situacions i posicions, però el mercat d’hivern no és gens fàcil perquè trobar jugadors de categoria i amb molta fam no és fàcil”.

Empat contra el Burgos

“Crec que som capaços de molt més perquè ja ho hem demostrat. Avui ens emportem un punt. No és el que volíem. Si haguéssim guanyat ens posàvem en ascens directe. És una pena, era una bona oportunitat. Hem començat el partit amb molta desconfiança i cedint molt espai al rival. A partir d’aquí, ens hem hagut de refer a massa dificultats que nosaltres ens hem buscat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)