Espanyol

Ramis: “Veurem fins a on som capaços d’arribar”

L’Espanyol enceta el 2024 rebent el Getafe en els setzens de final de la copa aquest dissabte a les 17h. L’entrenador blanc-i-blau ha comparegut aquest matí en roda de premsa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Com està l’equip?

“Necessitàvem aquests dies estar amb la família per oblidar-nos del futbol i tornar amb l’energia i la il·lusió que han tornat. En línies generals, el treball és bo, el sentiment del grup quant a responsabilitat i compromís és bo. Per tant, això ho hem de començar a veure demà. És un partit que ens il·lusiona perquè és un partit oficial contra un equip de primera divisió”.

Mercat d’hivern

“Tenim reunions habitualment per veure l’estat de la plantilla, i en el mercat passa el mateix. Tots els equips estem oberts al mercat, però aquest és difícil. Es tarda molt a decidir perquè vols estar segur que no t’equivoques i no pots accedir moltes vegades al que vols. No volem ser precipitats i estic content amb la plantilla que tenim fins el moment. La competició i el rendiment diran si apareix alguna cosa al mercat per millorar o complementar les coses bones que tenim”.

Baixes per al partit

“Segueixen en el seu procés de recuperació Nico, Omar Sadik ha estat amb algun problema que ja va tenir l’any passat, Lazo continua amb molèsties en l’abductor i Oscar Gil té una molèstia al soli. A Víctor Ruiz li volem donar una setmana de marge perquè és una lesió important i volem estar segurs que es recupera bé. En la convocatòria també ens ajudaran quatre jugadors del filial, Pau Casadesús, Ian Forns, Roger Fernández i Sergio Rivarés”.

Anàlisi del Getafe

“El Getafe és l’equip que més s’assembla al que vol el seu entrenador. El Getafe és un equip que fa el que vol el seu entrenador i ho fa molt bé. Ofensivament, fa mal i és agressiu amb pilota i sense. A més, és extremadament intens en canvis d’orientació, en segones jugades, etc. Equip de primera divisió amb bons jugadors i molt difícil de superar. Però l’hem estudiat, tenim moltes ganes d’enfrontar-nos a un equip de categoria superior i veurem fins a on som capaços d’arribar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)