Espanyol

Un repte majúscul

Espanyol. Una victòria del conjunt blanc-i-blau contra el Getafe dotaria l’equip de molta confiança i moral abans d’afrontar el tram final de lliga

L’Espanyol comença el 2024 amb un repte majúscul: superar el Getafe en els setzens de final de la copa. Malgrat que l’objectiu prioritari d’aquest curs és aconseguir l’ascens, aquest duel es presenta com una gran oportunitat per començar amb bon peu l’any, millorar les sensacions i aconseguir una victòria que representaria un punt d’inflexió. Deixar pel camí un primera divisió dotaria l’equip de molta confiança i moral abans d’afrontar l’exigent i decisiva segona meitat de temporada. En la prèvia d’aquest partit, l’entrenador blanc-i-blau, Luis Miguel Ramis, va advertir que no renuncien a res i que l’afronten amb molta motivació. “És un partit oficial contra un equip de primera divisió, i això ens il·lusiona. Tenim moltes ganes d’enfrontar-nos a un equip de categoria superior, i veurem fins a on som capaços d’arribar.” Ramis confia en el talent dels seus jugadors, dels quals va assegurar que han arribat d’aquesta aturada amb les piles carregades. “Necessitàvem passar temps amb les famílies per oblidar-nos una mica de la pilota i tornar amb l’energia i il·lusió amb què ho han fet. La responsabilitat i el compromís són bons, i avui ja ho hem de veure.”

El Getafe arriba a Cornellà-el Prat després d’una molt bona primera volta en la lliga. Els de José Bordalás són vuitens amb 26 punts, a sis d’Europa. “Ofensivament, és un equip que fa molt mal. També és molt agressiu amb i sense pilota, i molt intens en la pressió”, va explicar Ramis, que ha fet entrar en la convocatòria els jugadors del filial Pau Casadesús, Ian Forns, Roger Fernández i Sergio Rivarés.

9 Partits guanyats 6

7 Partits empatats 8

5 Partits perduts 5

34 Gols a favor 24

24 Gols en contra 25

Frase
Nom
càrrec
Lugo - Atlético
avui, 16 h
ESPANYOL - Getafe
avui, 17 h
Elx - GIRONA
avui, 18 h
Osca - Rayo
avui, 19 h
Alavés - Betis
avui, 20 h
Arandina - Madrid
21.30 h
Burgos - Mallorca
demà,12 h
Amorebieta-Celta
demà, 12 h
R. Ferrol - Sevilla
demà, 16 h
Castelló-Osasuna
demà, 16 h
Unionistas-Vila-real
dg, 18 h
Cartagena-València
dg, 19 h
Eibar - Athletic
demà, 19 h
Màlaga-R. Sociedad
dg, 21 h
Barbastre-BARÇA
demà, 21 h
Tenerife-Las Palmas
dg, 21 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)