Espanyol

Un Espanyol superior no pot passar de l’empat contra el Racing de Ferrol (0-0)

L’Espanyol ha arrencat la segona volta de la lliga amb un empat contra el Racing de Ferrol (0-0), malgrat que els blanc-i-blaus han estat superiors i han disposat de l’ocasió més clara del duel amb una rematada al pal de Pere Milla. Amb aquest resultat, els de Luis Miguel Ramis encadenen cinc partits consecutius sense conèixer la victòria i han deixat escapar l’oportunitat de situar-se de manera provisional en zona d’ascens directe.

L’inici del duel ha estat igualat, sense un dominador ni ocasions clares per cap dels dos conjunts. El Racing de Ferrol ha estat el primer a avisar amb un xut des de la frontal d’Iker Losada que ha marxat desviat (12’). Els blanc-i-blaus, per la seva banda, eren els protagonistes amb la pilota als peus, però les seves arribades a l’àrea rival no inquietaven als gallecs. La més clara d’aquests primers compassos ha estat una rematada amb l’esquerra de Puado des de la frontal que ha marxat fregant el pal (18’). Poc després, ha estat Edu Expósito el que també ha buscat la porteria des de la frontal sense èxit (22’). L’Espanyol ha continuat assetjant i, al minut 35, Pere Milla de manera incomprensible ha fallat un gol cantat, estavellant una pilota al pal després d’haver vençut al porter. Malgrat el domini del quadre català, s’ha arribat al descans amb l’empat a zero inicial.

A la represa, el guió ha estat el mateix. Màxima igualtat entre dos equips que buscaven amb insistència el primer gol del duel. Amb el pas dels minuts, però, l’Espanyol ha baixat el ritme i els gallecs han fet un pas endavant. En el 67’ Pacheco ha estat providencial refusant una rematada a la sortida d’un córner de Jon Garcia. En els darrers deu minuts, el duel s’ha trencat, i Pol Lozano ho ha provat amb un xut que s’ha estavellat a la defensa local. Empat agredolç per a un Espanyol que en el segon temps ha jugat amb una marxa menys.