Espanyol

Empat agredolç

Espanyol. Els blanc-i-blaus perdonen l’ocasió més clara del partit, amb una pilota al pal de Pere Milla, i encadenen cinc jornades consecutives sense conèixer la victòria

Racing de Ferrol 0 Espanyol 0

RACING DE FERROL:Cantero, Delmas, Jon Garcia, Bernal, Heber (Manu Justo, 75’), Álex López (Chuca, 57’), Vadillo (Nacho, 57’), Castro, Álvaro (Merino, 75’), Moi Delgado, Iker.ESPANYOL:Pacheco, Sergi Gómez, Calero (Cabrera, 69’), Puado, Pol Lozano, Pere Milla (Keita Balde, 84’), Brian Oliván, Aguado (Keidi Bare, 85’), Edu Expósito (Jofre, 69’), Braithwaite, Omar El Hilali.GOLS:Cap.ÀRBITRE:Orellana Cid.T.G.:A El Hilali, Edu Expósito, Jon Garcia, Puado i Castro.PÚBLIC:7.227 espectadors a l’estadi A Malata.

L’Espanyol va arrencar la segona volta de la lliga amb un empat agredolç contra el Racing de Ferrol, equip revelació de la categoria i rival directe en la lluita per l’ascens. Els blanc-i-blaus, que van anar clarament de més a menys, van ser els que més ocasions van generar i van disposar de la més clara del duel, amb una pilota al pal de Pere Milla en el minut 35. La poca contundència en atac va passar factura. Amb aquest resultat, els de Luis Miguel Ramis van deixar escapar l’oportunitat de situar-se de manera provisional en zona d’ascens directe i ja encadenen cinc jornades consecutives sense conèixer la victòria. Molt han de canviar les coses. El temps s’esgota. Cada vegada hi ha menys marge d’error i les sensacions de l’equip no inviten a l’optimisme.

L’Espanyol va sortir ben plantat al terreny de joc, sòlid en defensa i arribant amb insistència a l’àrea rival. Puado i Edu Expósito ho van provar sense èxit des de la frontal abans que arribés l’ocasió més clara del partit. Pere Milla, de manera incomprensible, va fallar un gol cantat, estavellant una pilota al pal després d’haver vençut el porter.

Després de la represa, la imatge dels blanc-i-blaus va ser totalment diferent. L’equip català va abaixar el ritme i els gallecs van fer un pas endavant, inquietant en un parell d’arribades perilloses la porteria defensada per Pacheco. Al final, ni un ni l’altre va colpejar. Repartiment de punts entre dos aspirants a l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)