Espanyol

Ramis: “L’equip se sent fort i amb confiança”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis Miguel Ramis, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat sense gols contra el Racing de Ferrol, rival directe en la lluita per l’ascens. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del resultat i joc de l’equip

“En la segona part hem estat amb menys nivell que la primera. En la primera hem generat prou ocasions per marxar als vestidors guanyant el partit. Era un partit per no equivocar-se. Hem concedit zero a un rival que aquí et genera moltes ocasions de gol. No hem sabut mantenir el nivell de la primera part. Malgrat això, hem fet un partit de molt treball, respecte i crec que per moments bo. Aquest és el camí”.

Resultats de l’equip

“Portem massa empats en diferents circumstàncies, però l’equip se sent fort i amb confiança. El rival d’avui no era fàcil. Ho hem resolt molt bé. Haurem de treballar molt en cada partit i aprofitar les ocasions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)