Espanyol

‘Tintín’ Márquez i Luis García, a prop de la glòria continental

Copa d’Àsia. Els dos ex blanc-i-blaus, en el cos tècnic de la selecció de Qatar –el català d’entrenador i l’asturià com a assistent–, buscaran el títol en la final

Dos ex blanc-i-blaus acaronen la glòria a l’Àsia. Són Tintín Márquez i Luis García, exjugadors i exentrenadors de l’Espanyol que ara, a la banqueta de la selecció de Qatar, s’han plantat a la final de la copa d’Àsia que s’està disputant al país qatarià. Serà dissabte (16 h) quan el combinat dirigit per Márquez s’enfrontarà a Jordània a l’estadi Lusail amb l’objectiu de revalidar el títol del 2019. L’accés a l’última estació de la competició el van segellar ahir, en una semifinal agònica (3-2) contra l’Iran. Márquez entrena el Qatar des del 6 de desembre, quan va rellevar Carlos Queiroz. Vint dies després, Luis García, que feia un mes i mig que havia estat acomiadat de l’Espanyol, va enrolar-se al cos tècnic de Márquez com a assistent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)