Espanyol

Puado: “Estem 100% amb l’entrenador”

Ja recuperat de la lesió al soli que l’ha tingut dies apartat dels terrenys de joc, Javi Puado va reaparèixer en l’última jornada, al feu del Racing per jugar un quart d’hora. Avui ha parlat a roda de premsa, on ha analitzat el moment de l’Espanyol, que dissabte (21 h) rep al Mirandés al Front Stage Stadium. “Estic bé, tenia molèsties, vaig poder jugar un quart d’hora i ara estic amb ganes d’ajudar l’equip al camp”, ha dit.

A l’atacant li han preguntat per Luis Miguel Ramis, qüestonat en el càrrec una setmana més. “Estem 100% amb l’entrenador, seguim treballant cada setmana. Portem un temps amb ells assimilant tots els conceptes, treballant cada dia més i millor”, ha assegurat. “Hem d’intentar aconseguir victòries i l’objectiu que és clar”, ha completat. “Estem amb el míster i confiem en tot allò que ens diu. Quan un comet un error no forçat no és culpa de l’entrenador, confiem en el que treballem durant la setmana i l’important és treure’n la millor versió, a partir d’aquí començarem a sumar més de tres en tres”, ha indicat Puado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)