Espanyol

Un repte majúscul

Espanyol. Manolo González demana la unió de tot l’espanyolisme i està convençut que es pot pujar a primera divisió amb aquest equip

Manolo González va ser presentat ahir a l’Stage Front Stadium com a nou entrenador de l’Espanyol. El fins ara tècnic del filial espanyolista té per davant un repte majúscul: aconseguir l’ascens a la primera divisió. Amb aquest objectiu entre cella i cella, l’entitat blanc-i-blava va decidir posar punt final a l’etapa de Luis Miguel Ramis al capdavant de l’equip, després d’una mala dinàmica de resultats i joc, i dipositar tota la confiança en el tècnic gallec, amb una llarga trajectòria a les banquetes del futbol modest català. Ha passat per equips com el Sant Gabriel, la Muntanyesa, el Badalona, l’Ebre i la Penya Deportiva, abans d’aterrar a l’Espanyol l’estiu passat, primer com a entrenador del filial i ara agafant les regnes del primer equip. No ha entrenat mai un equip superior de primera federació, però això no l’espanta. Arriba amb la convicció que l’objectiu es pot assolir. “Estic confiat i tranquil. No tindria sentit agafar l’equip si no fos així. Ho donarem tot per pujar, lluitarem fins al final per l’ascens. Vull un equip que surti al camp a buscar el gol i que no es quedi esperant a veure què passa.”

Manolo González va dirigir ahir la primera sessió d’entrenament a la ciutat esportiva Dani Jarque i les seves primeres impressions van ser molt positives. “He vist una gran predisposició dels jugadors i un equip molt unit. L’ascens ens hi va a tots, al club, als jugadors i al cos tècnic. M’he trobat un vestidor amb bona predisposició i moltes ganes.” González, que arriba per fer front a les últimes dotze jornades de la lliga, té clar que s’ha de ser pragmàtic. No hi ha temps per a més. “Hem de sintetitzar i treballar les coses més importants i bàsiques, no hem de fer 50 coses, n’hem de fer 20, però bé”, va assegurar l’entrenador gallec, que també va explicar quines són les necessitats a curt termini: “Fer que els jugadors recuperin la confiança. Són molt bons i han de creure que es pot pujar. Els veig molt conscienciats i amb moltes ganes. Vull que tinguin un sentiment de pertinença al club, que respectin la samarreta i que ho donin tot al camp.”

En l’acte de presentació, Manolo González va estar acompanyat pel conseller delegat, Mao Ye, i pel director esportiu, Fran Garagarza, que es va mostrar optimista i va assegurar que el relleu a la banqueta els acosta a l’ascens. “És un home de club, amb un perfil molt definit. Avantposa el club i té la nostra màxima confiança. No ve de forma temporal, sinó per quedar-se. Som més a prop d’aconseguir l’objectiu i que el patiment que ara tenim tots plegats es converteixi en una alegria.”

És un home de club, amb un perfil molt definit. No ve de forma temporal, sinó per quedar-se
Fran Garagarza
director esportiu
Estic confiat i tranquil. Ho donarem tot per pujar, lluitarem fins al final per l’ascens
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)