Espanyol

Pochettino demana atenció en el partit «més important»

Mauricio Pochettino no es conforma amb el que té. Veu des de fa jornades el seu equip en la quarta posició del campionat però el vol veure més amunt, o almenys copsar a còpia de victòries com es va inflant el coixí de punts per tenir més possibilitats de mantenir-se en la zona de més privilegi de la categoria. És per això que el tècnic ha demanat atenció al partit d'avui contra un Sporting que arribarà a Cornellà-el Prat havent fet un llarg viatge amb autocar i havent encadenat sis partits sense vèncer. En aquest sentit, Pochettino lamenta tot el caos provocat per la vaga encoberta dels controladors aeris, però precisament demana que tots aquests elements no facin descontrolar el seu equip. «Això que passa és poc desitjable, no només el que viuran els equips de futbol, sinó tota la gent que tenia previstos els seus viatges. És una pena, però ens hem de centrar com d'important és el partit de demà; les coses que afecten els altres no ens poden distreure al més mínim, hem de sortir demà amb la màxima concentració i ambició per estar prop del nostre objectiu, que és la victòria. Aquest és, per mi, el partit més important del que hem disputat de temporada, i res en ha de distreure; el partit és vital més enllà de com viatgin, l'Sporting ens posarà les coses difícils.»

La positiva ratxa blanc-i-blava contrasta amb la dinàmica negativa dels asturians, als quals Pochettino veu encara més temibles: «Arriben en una situació complicada i això encara els fa més perillosos. Estan per sota del que es mereixen per joc, és un equip ràpid i vertical, i si pensem que el partit serà fàcil, ens estem equivocant.» Contràriament, Pochettino espera que els seus jugadors no es relaxin malgrat el gran triomf al Calderón i la consecució de la copa Catalunya: «No he vist cap indici de relaxació, però la meva obligació és mantenir el nivell d'intensitat en els jugadors i l'entorn, perquè més val més curar-se amb salut.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)