Internacional

Intercanvi de cromos

Serie A. La Juventus i el Milan estan a un pas de tancar una de les operacions de l’estiu: Higuaín i Caldara seran ‘rossoneri’; Bonucci, traspassat el curs passat, tornarà a ser ‘bianconero’

Itàlia continua produint traspassos sorollosos aquest estiu. Després del de Cristiano Ronaldo, ara se n’està a punt de tancar un altre de traca, protagonitzat –també– per la Juventus i pel Milan, que faran un intercanvi de jugadors amb diners pel mig. Segons el que s’indica des d’Itàlia totes les parts estan d’acord i només falta la firma perquè sigui oficial que Gonzalo Higuaín i Mattia Caldara, tots dos del conjunt bianconero, posen rumb al Milan, i que Leonardo Bonucci, fitxat l’any passat pels rossoneri, torna a la Juve.

D’aquesta manera Higuaín, per qui la vecchia signora va pagar 90 milions d’euros al Nàpols fa dos estius, s’enrolarà al Milan com a cedit per 18 milions, amb una opció de compra de 36. També Caldara, central de 24 anys, canvia Torí per Milan, precisament un trajecte que Bonucci va fer l’estiu passat i que ara repetirà a la inversa. El també central de 31 anys va marxar de la Juve de manera sorprenent per capitanejar l’equip milanista, però un curs després ha decidit tornar a la Juve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)