Internacional

Primera prova superada

Europa League. El Sevilla no falla al feu de l’Újpest i deixa enrere la primera de les tres eliminatòries que ha de jugar per ser a la fase de grups. En la propera, el rival és el Zalguiris

El Sevilla continua endavant en l’Europa League. Amb l’encreuament resolt després del 4-0 de l’anada, el conjunt andalús no es va deixar sorprendre en la tornada al feu de l’Újpest d’Hongria, al qual va tornar a derrotar (1-3) per certificar la classificació en la primera de les tres eliminatòries que haurà de superar per ser a la fase de grups de la competició.

A terreny hongarès, l’equip dirigit per Pablo Machín va continuar amb la seva posada a punt, amb la figura de Pablo Sarabia, autor de dues dianes, destacant. Muriel va marcar el tercer, i Zsótér va ser l’autor del gol de l’honor local. El conjunt sevillista, adaptant-se al genuí sistema de Machín, amb tres centrals, dos carrilers, dos pivots, dos mitjapuntes i un davanter, no va tenir problemes per desfer-se del seu rival. Per la seva part, el català Sergi Gómez va debutar i va disputar els 90 minuts.

El Sevilla, doncs, se les heurà ara amb el Zalguiris lituà, en una eliminatòria que començarà dijous que ve al Sánchez Pizjuán i que es decidirà a Lituània, el dijous dia 16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)