1a divisió

Lesió muscular de Carvajal

1a divisió. Les proves mèdiques confirmen la lesió del futbolista, substituït durant el partit a Moscou, i els mitjans de comunicació de Madrid assenyalen que es podria perdre fins a sis setmanes

El Real Madrid va confirmar que Daniel Carvajal té una lesió muscular al soli de la cama esquerra, produïda durant el partit de la Champions League dimarts a Moscou.

En un comunicat fred, el club de Chamartín comunica que el retorn del lateral de Leganés als terrenys de joc queda pendent d’evolució, però els principals mitjans de Madrid van més enllà i assenyalen el pessimisme del club respecte al fet que el futbolista pugui tornar de forma imminent a jugar i fins i tot dubten molt de la seva presència en el clàssic del 28 d’octubre, ja que hauria d’estar al voltant d’un mes i mig allunyat dels terrenys de joc.

Així, s’acumula un problema més en defensa per a Julen Lopetegui, que en les últimes setmanes ja s’ha vist obligat a fer equilibris en la posició de lateral esquerre per l’absència de Marcelo, primer amb Nacho a cama canviada i després donant l’alternativa al jove Reguilón. Com a relleu de Carvajal, això sí, el basc disposa d’una peça més natural, Álvaro Odriozola, que ja va acabar el partit a Moscou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)