1a divisió

La crisi del Madrid és real

1a divisió. Quart partit consecutiu sense marcar de l’equip de Lopetegui, que va caure contra l’Alavés amb un gol de Manu García en el temps afegit

ALAVÉS 1 MADRID 0

ALAVÉS:Pacheco, Ximo Navarro, Laguardia, Maripán (Martín, 88’), Duarte, Pina, Brasanac, Wakaso (Manu García, 74’), Ibai Gómez (Rubén Sobrino, 67’), Jony i Calleri.MADRID:Courtois, Odriozola, Varane, Ramos, Nacho, Kroos, Casemiro (Asensio, 62’), Modric, Ceballos, Bale (Vinicius, 80’) i Benzema (Mariano, 46’).GOLS:1-0 (95’) Manu García.ÀRBITRE:Jaime Latre (col·legi aragonès). Groga a Wakaso.

La crisi s’ha instal·lat de ple a la capital per a un Real Madrid de Julen Lopetegui amb un horitzó cada cop més negre. A la recerca d’una redempció que li permetés redreçar el rumb, l’únic camí que va trobar el conjunt blanc a Mendizorrotza va ser una nova condemna en forma de derrota. Més enllà de l’ensopegada, però, el Madrid va tornar a posar de manifest, contra l’Alavés, les males sensacions i l’evident línia descendent que arrossega quant al joc ofert i, sobretot, a les ocasions.

Amb el partit d’ahir, ja són quatre duels seguits sense vèncer –tres derrotes i un empat– i gairebé set hores sense marcar un sol gol. Una dada, aquesta última, que no es produïa des del 1985 i que al llarg de la història del club tan sols s’havia vist en tres ocasions. Una situació gairebé inèdita que posa en dubte el futur de Lopetegui, cada cop més qüestionat. Alertat pels mals inicis de partit viscuts en els darrers compromisos, el Madrid va sortir a totes des del primer minut. Sense la presència dels seus laterals titulars el dia del retorn de Bale a l’onze, la posada en escena de l’equip va ser prometedora, ja que va acumular fins a cinc ocasions en els primers deu minuts. Un inici intens, però amb un resultat final idèntic. Superior, però massa imprecís en el joc combinatiu. El pas pels vestidors va fer intervenir Lopetegui, que va donar entrada a Mariano en detriment d’un Benzema assenyalat.

El guió del partit no va variar, amb un Madrid amb poca presència a l’àrea contrària i un Alavés que olorava sang. Jony, amb una conducció des del mig del camp, va mantenir els visitants amb l’ai al cor amb una rematada encreuada que va sortir fregant el pal. Els blancs, cada cop més desprotegits a la recerca del gol, van acabar el partit amb Mariano, Asensio i Vinicius, solució d’urgència a causa de l’enèsim contratemps muscular de Bale. Un premi que sí que va trobar l’Alavés, amb una rematada de cap de Manu García en l’últim minut de partit que va desfermar l’eufòria a Mendizorrotza. I amb raó. Primer triomf contra el Madrid en 87 anys per a un Alavés que és colíder.

Considero que seria una bogeria canviar d’entrenador. És molt aviat per parlar d’això
Sergio Ramos
capità del real madrid
Els tècnics estem exposats a aquesta mena de situacions, però no hi pensem
Julen Lopetegui
entrenador del real madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)