1a divisió

Sergio Ramos assegura que mai ha incomplert la normativa antidopatge

Futbol. El central madridista, que es reserva el dret d’emprendre accions legals, diu que a la final de Cardiff va rebre “un tractament mèdic pautat i administrat” pels serveis mèdics del Madrid

Sergio Ramos s’ha volgut defensar de la informació que va filtrar ahir Football Leaks als mitjans Mediapart i Der Spiegel, que asseguraven que la UEFA havia amagat un positiu per dexametasona després de la final de la Champions de 2017 que el Madrid va guanyar contra la Juventus. “Mai he incomplert les normes antidopatge”, ha assegurat Ramos en un comunicat compartit a les xarxes socials. El capità blanc assegura que abans va rebre “un tractament mèdic pautat i administrat pels professionals mèdics del club”, una qüestió que, afirma, va quedar “aclarida i resolta entre les organitzacions per via escrita i formal”.

Sobre la informació que assegura que Ramos es va saltar un control antidopatge després de jugar contra el Màlaga el passat mes d’abril, el central andalús diu que davant el poc temps que hi havia el responsable del control va autoritzar que em dutxés, sempre en la seva presència, i després realitzés el test que vaig passar favorablement, com en totes les altres ocasions”.

Sergio Ramos afegeix en el comunicat que es reserva el dret d’emprendre accions legals “davant aquelles informacions que faltin a la veritat i, per tant, vulnerin la meva reputació i els meus drets”. En zona mixta després de la derrota a Ipurua contra l’Eibar, Ramos ha deixat entreveure, a més, que fa setmanes es van posar en contacte amb ell per intentar treure’n rèdit econòmic:. “Ens van avisar fa un mes i mig que tenien aquesta notícia i van intentar subornar-nos, amb diners i altres coses. Nosaltres i el club estem molt tranquils i els vam dir que podien fer pública la notícia quan volguessin.” “Quan un posseeix la veritat, pot actuar amb total normalitat i la mentida, per molt que s’expliqui, és una mentida”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)