Internacional

Una piconadora groga

Bundesliga. El Borussia Dortmund passa per sobre del Hannover (5-1) i obliga el Bayern a vèncer avui per no perdre el tren de la lliga

El Borussia Dortmund no fa concessions i continua alimentant el desig d’arrabassar la Bundesliga al Bayern de Munic. Sense pal·liatius, el conjunt de la conca del Ruhr va passar per sobre del Hannover amb una nova demostració de contundència, amb una golejada inaugurada per Achraf, que continua creixent en la seva cessió a Dortmund. L’internacional marroquí, a més, va propiciar la recuperació que permetria a Marco Reus doblar l’avantatge. Gotze, aprofitant una bona acció individual de Jadon Sancho, s’afegiria a una festa que tancarien Raphäel Guerreiro i Axel Witsel amb dos bons xuts. Al Hannover només li va quedar l’honor de poder marcar un gol afortunat, de rebot, i el Dortmund se situa momentàniament nou punts per sobre d’un Bayern que no pot fallar aquesta tarda contra l’Stuttgart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)