Internacional

Tots menys el Betis

Europa League. A banda de l’eliminació dels andalusos davant el Rennes, no hi ha sorpreses en la tornada dels setzens de final; es classifiquen la resta dels equips estatals i els favorits

El València i el Vila-real van eliminar, respectivament, el Celtic i l’Sporting de Portugal, i acompanyaran el Sevilla, classificat dimecres, en els vuitens de l’Europa League. No va tenir la mateixa sort el Betis, que va caure al Villamarín contra un sorprenent Rennes que a la mitja hora ja dominava 0-2. A La Ceràmica, l’Sporting va posar l’ai al cor de l’afició grogueta en empatar el 0-1 de l’anada poc abans del descans. Els portuguesos, però, van haver de jugar quasi tota la segona part amb un home menys, i ho van pagar. Fornals va signar l’empat, que classificava el Vila-real, a deu minuts del final. El València, per la seva banda, no va patir gaire contra un Celtic que també va jugar molts minuts amb deu jugadors. Gameiro va marcar l’únic gol a Mestalla.

Quant als altres favorits, l’Arsenal, que era el que pitjor ho tenia, va remuntar davant el BATE Borisov en menys de mitja part. Van golejar l’Inter, contra el Ràpid, i el Chelsea, contra el Malmo; i el Nàpols va viure una tarda plàcida i va superar sense problemes el Zuric.

Arsenal - BATE Borisov
3-0 (1-0)
Leverkusen - Krasnodar
1-1 (0-0)
Benfica - Galatasaray
0-0 (1-2)
Sevilla - Lazio
2-0 (0-1)
Dinamo K. - Olympiacòs
1-0 (2-2)
Inter Milà - Ràpid Viena
4-0 (0-1)
Betis - Rennes
1-3 (3-3)
Genk - Slàvia Praga
1-4 (0-0)
València - Celtic G.
1-0 (0-2)
Salzsburg - Bruges
4-0 (2-1)
Nàpols - Zuric
2-0 (1-3)
Chelsea - Malmo
3-0 (1-2)
Eintracht F. - Xakhtar
4-1 (2-2)
Vila-real - Sp. Lisboa
1-1 (0-1)
D. Zagreb - V. Plzen
3-0 (2-1)
Zenit - Fenerbahce
3-1 (1-0)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)