Internacional

Monchi deixa la Roma

Serie A. El director esportiu andalús decideix rescindir el seu contracte després de l’acomiadament d’Eusebio di Francesco

Monchi abandona Roma abans de temps. El prestigiós director esportiu ha decidit posar punt i final a la seva vinculació amb la Roma dos anys abans de la prescripció del seu contracte després que el club decidís acomiadar ahir Eusebio di Francesco del seu càrrec com a entrenador, pagant els plats trencats de l’eliminació en la Champions League a mans del Porto. “Moltes gràcies per tot i us desitjo el millor de cara al futur”, ha proclamat Momchi, que va confiar en Di Francesco per emprendre la seva aventura italiana i va assolir una històrica final de Champions la temporada passada. Enguany però, massa irregular en la lliga, la desfeta europea ha precipitat el seu adéu. Segons Il Corriere dello Sport, la Roma, que està pendent de tancar Claudio Ranieri com a entrenador, no nomenarà ningú en el càrrec de Monchi fins a final de temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)