Internacional

La Roma fa oficial el retorn de Ranieri

Serie A. El tècnic signa un contracte de tres mesos amb l’objectiu de classificar el club ‘giallorrosso’ per a la Champione League

Claudio Ranieri torna a la Roma vuit anys després i en la que serà la seva segona etapa al club de la seva ciutat, on desembarca per substituir a Eusebio di Francesco i en una situació difícil, amb el conjunt giallorrosso eliminat de competicions europees i en una situació gris en la Serie A.

Ranieri, que ve de dirigir de forma efímera al Fulham, signa un contracte per tres mesos i amb un objectiu clar i mínim en l’horitzó: garantir la presència del conjunt romà a la Champions League la temporada vinent (està a tres punts de l’Inter de Milà, que ocupa la quarta plaça). En cas d’aconseguir-ho, podria continuar a la banqueta. En cas contrari s’especula amb la possibilitat de que es pugui quedar ja al club com a dirigent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)