1a divisió

El Sevilla acomiada Machín

1a divisió. Joaquín Caparrós, fins ara director esportiu, es converteix en el relleu del tècnic de Sòria fins a la fi del curs. “Entre tots haurem d’aportar per tal d’assolir els objectius”, va dir

Pablo Machín ja és història a Sevilla. La mala ratxa de resultats que arrossega l’equip andalús en les darreres setmanes –un triomf en lliga en sis jornades– i la cruel eliminació europea d’ahir a mans de l’Slavia de Praga ha acabat per esgotar la paciència del club. Joaquín Caparrós, fins ara director esportiu, és l’elegit per fer-se càrrec de la primera plantilla d’aquí fins a final de la temporada, tal com ja va passar el curs anterior, en què el tècnic d’Utrera va rellevar Montella com a solució d’urgència. “Hi ha il·lusió i moltes ganes, tot i ser conscients que tenim una situació difícil i que no m’agrada assumir. Reitero que aquesta plantilla té molta experiència i entre tots sumarem per assolir els objectius. La unió del sevillisme s’ha de notar, com també la grandesa del club”, va declarar Caparrós durant la presentació.

L’anhel de Monchi

Més enllà de la notícia del nomenament de Caparrós, bona part de la roda de premsa va estar centrada en el possible retorn de Monchi dos anys després de la seva marxa de la capital andalusa. “El Sevilla treballa des d’ara mateix en la incorporació d’un director esportiu. El millor és Monchi i hem contactat amb ell. Estem treballant per assolir aquest acord, volem un projecte amb ell i ambdues parts som optimistes”, va etzibar el president, José Castro. Al seu torn, Caparrós també ha beneït el retorn del dirigent gadità. “La seva tornada seria important, és un referent en el club, coneix perfectament la filosofia i les persones. Seria un grandíssim encert”, va afirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)