Internacional

Scaloni, envestit per un cotxe

Futbol. El seleccionador argentí ha estat traslladat a un hospital de Mallorca amb un traumatisme facial després de ser atropellat quan anava en bicicleta, però ja ha rebut l’alta mèdica

El seleccionador argentí, Lionel Scaloni, ha estat envestit per un vehicle a la localitat mallorquina de Portals quan anava en bicicleta i pateix un traumatisme facial que ha obligat les assistències sanitàries a traslladar-lo a l’hospital Son Espases, on ha estat tractat i donat d’alta posteriorment. El conductor del cotxe que l’ha atropellat hauria donat marxa enrere sense percebre la presència d’Scaloni, que ha caigut colpejar-se fortament el rostre contra el terra. Encara que les primeres informacions apuntaven a una possible situació de gravetat de l’exfutbolista del Deportivo de la Corunya i del Mallorca entre d’altres, Scaloni es troba perfectament i, segons ha anunciat l’associació de futbol argentí (AFA) a través del compte de la selecció argentina, ja es troba camí del seu domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)