Internacional

Iker Casillas pateix un infart

Futbol internacional. Va haver de ser hospitalitzat i se li ha fet un cateterisme per solucionar una afectació cardíaca

Els futbolistes passen múltiples exàmens al llarg de la seva carrera i les exigències mèdiques són més grans des de fa uns anys per les tràgiques morts que han tocat l’esport. A la lliga són recents les tragèdies de Dani Jarque o Antonio Puerta. Però cap medicina és infal·lible. El món de l’esport, ahir, es va encongir amb la notícia de l’infart agut de miocardi que va patir Iker Casillas. El porter, ja fora de perill, es va marejar a l’entrenament matinal del Porto, a la ciutat esportiva de Gaia. Ràpidament el van hospitalitzar i li van fer un cateterisme d’urgència. “Casillas està bé, estable i amb el problema cardíac resolt”, explicava el breu comunicat del Porto.

El porter està fora de qualsevol perill però ja no tornarà a jugar aquesta temporada i caldrà veure com evoluciona en els pròxims dies i mesos per saber si pot continuar jugant a nivell professional. Iker Casillas, a punt de fer 38 anys, juga des del 2015 al Porto i acaba de renovar el contracte per una temporada, més una altra d’opcional. De fet, el porter, una figura en el món del futbol, ha jugat amb regularitat al llarg d’aquesta temporada i fa poc va caure en els quarts de final de Champions contra el Liverpool.

Casillas: “Està tot controlat”

La notícia de l’infart d’Iker Casillas ha tingut un abast mundial. La figura mítica i mediàtica del porter madrileny ha provocat una munió de mostres de suport. El mateix futbolista, a última hora, va penjar una fotografia on se’l veia a l’hospital. “Tot controlat per aquí. Un ensurt gran però amb les forces intactes. Moltíssimes gràcies a tots pels missatges i l’estima”, deia el porter madrileny que ha vist com entitats, companys i de tots els àmbits possibles li mostraven el seu suport en un dia molt delicat per ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)