Internacional

El València apel·la a la convicció

Europa League. Marcelino García Toral confia en la mentalitat dels seus futbolistes per intentar aixecar l’eliminatòria a l’Arsenal

Queda una última batalla a Mestalla. Un darrer assalt en què el València intentarà revertir el seu destí i aconseguir un dels dos passaports per a la final de Bakú després d’haver caigut sense pal·liatius a Londres fa una setmana. Encara que el seu entrenador, Marcelino García Toral, ha insistit que la derrota a l’Emirates va ser una simple qüestió de desencert, el seu plantejament defensiu, sempre pendent de la disposició del rival, i la mala execució dels seus obliga l’equip a fer un partit molt complet aquest vespre després del 3-1. “Partim del convenciment que podem fer-ho i que al costat de la nostra afició serà més fàcil. Passarem moments de dificultat, els necessitem al nostre costat”, va dir ahir el tècnic cantàbric, invocant un ambient de remuntada per donar un ingredient més a un equip que podrà disposar de Francis Coquelin, baixa sensible al nord de Londres, per acompanyar Dani Parejo.

Torna Ante Rebic

L’internacional croat, un dels grans acompanyants que té Luka Jovic a l’Eintracht de Frankfurt, reapareix aquest vespre a Stamford Bridge després d’haver-se perdut per sanció un partit d’anada en què els gols del mateix Jovic i de Pedro Rodríguez van ajornar un desenllaç que es promet trepidant aquest vespre a l’oest de Londres.

FRASE

Passarem moments de molta dificultat i necessitem la gent al nostre costat
Marcelino García Toral
ENTRENADOR DEL VALÈNCIA
Semifinals
Tornada
València - Arsenal
21 h (M. LdC)
Anada: 1-3
Chelsea - E. Frankfurt
21 h (Gol)
Anada: 1-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)