Internacional

Hazard i el Chelsea toquen el cel a Bakú (4-1)

Final UEFA Europa League. L’equip de Sarri guanya el títol contra un Arsenal que de retruc es queda sense plaça per a la pròxima Champions

CHELSEA 4 ARSENAL 1

ARSENAL:Cech, Sokratis, Koscielny, Monreal (Guendouzi, 86’), Maitland-Niles, Torreira (Iwobi, 67’), Xhaka, Kolasinac, Özil (Willock, 77’), Lacazette i Aubameyang. CHELSEA:Kepa, Azpilicueta, Christensen, David Luiz, Emerson, Kanté, Jorginho, Kovacic (Barkley, 76’), Pedro (Willian, 71’), Hazard (Zappacosta, 89’) i Giroud. GOLS:1-0 (49’) Giroud. 2-0 (60’) Pedro. 3-0 (65’) Hazard, de penal. 3-1 (69’) Iwobi. 4-1 (72’) Hazard.ÀRBITRE:Rocchi (italià). T.G.: a Christensen i Pedro.ESTADI:Baki Olimpiya Stadionu (Bakú).

Glòria pel Chelsea i llàgrimes en la família gunner. L’equip de Sarri s’ha coronat campió de l’Europa League aquesta nit a Bakú després de derrotar l’Arsenal d’Unai Emery per 4-1, amb gols d’Olivier Giroud, l’incombustible Pedro Rodríguez i un excels Eden Hazard, autor d’un doblet. El gol de l’honor de l’Arsenal ha portat el segell d’Iwobi.

Després d’un primer temps sense gols, a la segona meitat el Chelsea ha estat una allau i ha liquidat la final amb poc més d’un quart d’hora. Tres gols entre els minuts 48 i 65 de partit han ensorrat a l’Arsenal i han deixat la final vista per sentència.

Aquesta és la segona Europa League pel Chelsea, que ja la va guanyar el 2013 amb Rafa Benítez. L’Arsenal, per cert, es queda sense títol i sense Champions. L’equip d’Unai Emery, que no ha acabat entre els quatre primers classificats de la Premier necessitava guanyar l’Eueopa League per jugar la pròxima edició de la Champions. No serà així. Doble càstig.