Internacional

Ronaldo val una final

Nations League. Un ‘hat-trick’ de l’atacant tomba Suïssa i Portugal es veurà les cares amb el guanyador de l’Anglaterra-Holanda (20.45 h)

portugal 3 suïssa 1

PORTUGAL:Rui Patricio, Semedo, Pepe (José Fonte, 62’), Rubén Dias, Raphael Guerreiro, Rubén Neves, William Carvalho, Bruno Fernandes (Moutinho, 91’), Bernardo Silva, João Felix (Gonçalo Guedes, 70’) i Cristiano Ronaldo.SUÏSSA:Sommer, Mbabu, Schär, Akanji, Ricardo Rodríguez, Zuber, (Steffen, 83’) Xhaka, Freuler (Drmic, 89’), Zakaria (Edimilson Fernandes, 71’), Shaqiri i Seferovic.GOLS:1-0 (25’) Cristiano Ronaldo. 1-1 (57’) Ricardo Rodríguez de penal. 2-1 (88’) Cristiano Ronaldo. 3-1 (90’) Cristiano Ronaldo.ÀRBITRE:Felix Brych (alemany). Grogues a Schär, Shaqiri i Xhaka

Portugal jugarà la final de la primera edició de la Nations League gràcies a la contribució de Cristiano Ronaldo, que, amb un hat-trick, va tombar una Suïssa que va tenir la pròrroga a tocar, però que va acabar caient víctima de l’astre de Madeira, que va obrir la semifinal marcant de falta, en un colpeig que Sommer no va arribar a imaginar pel seu pal.

Tot i jugar en terres portugueses, Suïssa va donar la cara, amb bones arribades de Mbabu per la dreta, amb un bon Xhaka i igualant el partit gràcies a un penal transformat per Rodríguez. Però quan semblava que s’aniria al temps suplementari, Ronaldo el va sepultar, primer reblant una gran acció entre Neves i Bernardo Silva i finalment amb un xut al pal llarg que Sommer no va poder interceptar. Holanda i Anglaterra (20.45 h) lluitaran avui per l’altra plaça en la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)