Internacional

Els penals envien Suárez cap a casa

Copa Amèrica. El blaugrana ha estat l’únic en fallar en tanda i serà Perú qui jugui la semifinal contra Xile, en un partit de molta rivalitat

L’Uruguai de Luis Suárez no ha pogut amb Perú a Salvador de Bahia i serà el Perú qui lluiti dijous contra Xile per una plaça en la final de la copa Amèrica. En un enfrontament que s’ha resolt des del punt de penal, com dos dels altres creuaments de quarts de final després d’un 0-0, el davanter del Barça ha topat amb el porter Pedro Gallese en el llençament inicial, l’únic que no ha acabat al fons de la xarxa i ha decantat un partit igualat, però en el qual l’Uruguai ha tingut ocasions més clarers, amb Cavani errant una pilota franca al cor de l’àrea en la primera meitat i el VAR anul·lant dues dianes als charrúes per fora de joc.

Els peruans jugaran la semifinal de la copa Amèrica per tercera vegada en les ultimes quatre edicions i, com en l’edició del 2015, ho faran en un creuament d’alt voltatge contra la selecció xilena, amb la qual protagonitzen el conegut com a clàssic del Pacífic, d’enorme rivalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)