1a divisió

La lliga, a porta tancada

Futbol. Les dues properes jornades de primera i segona divisió es disputaran sense públic com a mesura de prevenció contra el Coronavirus

La lliga tanca les portes per als aficionats. Com a mínim durant les dues properes jornades, els partits de primera i de segona divisió es disputaran sense públic com a mesura preventiva pel Coronavirus, en una mesura que començarà a aplicar-se divendres amb la disputa del Real Madrid-Eibar i el Racing de Santander Lugo i que, aquest cap de setmana, afectarà per exemple el gran derbi de Sevilla entre el Sevilla i el Betis al Sánchez Pizjuán.

La lliga, de la mà amb la UEFA, ha basat la mesura en els informes que ha publicat el ministeri de Sanitat del govern espanyol i la idea és fer extensible la mesura tantes jornades com calgui per prevenir contra el virus.

En el cas del Barça, la porta tancada afecta a la visita a Mallorca del proper cap de setmana i al partit del 22 de març contra el Leganés. L’Espanyol no podrà disposar del suport de la seva afició per rebre l’Alavés a l’RCDE Stadium el proper diumenge ni tampoc set dies després al Colisseum Alfonso Pérez de Getafe. El Girona, per la seva banda, jugarà sense públic a Las Palmas (15/3) i a Montilivi contra el Racing de Santander (22/3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)