Champions

Movistar + es fa amb els drets de la champions

Comunicació. L’empresa de telecomunicacions estatal es fa en exclusiva amb la màxima competició continental durant el trienni 2021-2024 superant l’oferta de la britànica DAZN

Movistar + emetrà la Champions en exclusiva a l’Estat espanyol durant el trienni 2021-2024. Així ho assegura la web de finances de l’esport Palco23. Aquest mitjà assegura que l’empresa de telecomunicacions espanyola ha presentat la millor oferta que estarà al voltant dels 360 milions d’euros per temporada, és a dir, uns 1.000 milions d’euros pels tres anys. Unes xifres similars a l’anterior negociació que va guanyar Mediapro.

Cal recordar que el grup encapçalat per Jaume Roures va oferir l’emissió a Movistar, que ja emetia la Champions. Segons Palco23, Movistar ara podria vendre parts dels drets a d’altres plataformes com DAZN.

Segons aquest mitjà, UEFA esperava que l’entrada de DAZN elevés encara més la licitació però l’empresa britànica va haver de realitzar ajustos i no va entrar a causa de la crisi provocada per la pandèmia de coronavirus.

En els propers dies caldrà confirmar tots aquests moviments audiovisuals un cop es tanqui oficialment la licitació però segons Palco 23, l’acord està tancat i barrat a favor de Movistar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)