Internacional

La lliga no es reprendrà a França

Futbol. “La temporada 19-20 no podrà reprendre’s”, així ho ha assegurat el primer ministre, Édouard Philippe. El futbol a França no tornarà abans del mes de setembre

El Govern francès no permetrà que el futbol torni fins a l’agost i això obligarà a la patronal de la lliga a donar per acabada la present temporada i iniciar directament el curs següent: el 2020/21. El Primer ministre Édouard Philippe així ho ha assegurat aquesta tarda en el seu discurs davant l’Assemblea nacional on ha presentat el pla de desconfinament a França. “Les grans manifestacions esportives de més de 5.000 participants no podran tenir-se abans del mes de setembre”, ha dit. El Primer Ministre ha evocat sobretot el futbol, detallant que “la temporada 19-20 no podrà reprendre’s”, ha reblat el jerarca.

La situació es dura i no agrada a tot els clubs per les conseqüències econòmiques però el govern del país ha posat per davant la salut que qualsevol altra consideració secundària. No hi haurà cap partit de futbol fins a l’agost.

Ara s’obre un altre debats i els dirigents de la lliga hauran de posar blanc sobre negre en quan als rànquings finals, per atribuir els títols: Serà el PSG campió?, determinar l’ascens i el descens i també els equips que aniran a Europa.

Cal recordar que la setmana passada, la UEFA va deixar clar que calia privilegiar el “mèrit esportiu” per la temporada 19/20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)