Internacional

La Serie A, en perill

Internacional. El retorn del futbol a Itàlia es complica. El ministre d’esports d’Itàlia deixa entreveure que el campionat transalpí pot seguir el mateix camí que la lliga francesa

El retorn del futbol a Itàlia es complica. “Els contactes estan en curs entre avui i demà entre el comitè tècnic i científic i el FIGC (Federació Italiana), que havia presentat un protocol d’entrenament que el comitè considera insuficient”, ha advertit el ministre d’esports, Vincenzo Spadafora, en una entrevista a Onmibus i deixava entreveure que la lliga transalpina podria seguir el camí de França, Holanda i Bèlgica, i donar per conclosa la temporada. “Tornar als entrenaments no significa que es vagi a reprendre el campionat. Si no volem tenir incerteses, simplement seguim la línia de França i Holanda que han cancel·lat la temporada. Sincerament veig que el camí cap a la recuperació s’estreny. Els entrenaments són diferents, però si jo triés pensaria ja en el nova temporada”, deixava clar el mandatari que incidia en un possible efecte dominó. “L’elecció de França també pot pressionar a Itàlia i altres països europeus a seguir aquesta línia. Podria haver-hi una majoria de presidents llestos per a demanar la suspensió per a preparar-se millor per al pròxim campionat”, ha explicat Spadafora que afegia de manera clara. “Com a ministre d’esports seria un ximple en demonitzar el futbol i la Sèrie A, que aporten diners a tot el sistema esportiu. Però si la tornada no és segura, ens veurem obligats a detenir-nos. És absurd que tres o quatre presidents encara no pensin en això”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)