Internacional

El 25 de maig, data límit per comunicar si les lligues s’acaben

UEFA. L’organisme presidit per Ceferin insta a explorar totes les opcions possibles per donar un final natural als tornejos

La UEFA ha posat com a data límit el dilluns 25 de maig perquè les federacions europees comuniquin si reprenen la competició o la donen per concloses. L’organisme presidit per Alexander Ceferin ho ha comunicat a les 55 associacions estatals que el formen i ha subratllat les directrius sobre els principis d’elegibilitat per a les competicions de clubs de la temporada 2020-21.

Per saber els equips que participen a la Champions League i l’Europa League cal resoldre l’actual temporada, ja sigui jugant-se o donant per acabades les lligues i copes, com ha passat a França i Holanda. El document enviat per la UEFA deixa clar que l’admissió es basa en el mèrit esportiu i insta a les associacions i lligues per explorar totes les opcions possibles per donar un final natural als tornejos domèstics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)