Internacional

Els positius per Covid-19 posen en dubte la represa de la temporada

Bundesliga. El Colònia no confirma ni desmenteix que siguin dos jugadors i un fisioterapeuta els infectats i anuncia que seguirà endavant amb els entrenaments

El positiu en el test per coronavirus de tres professionals del FC Colònia ha generat dubtes i polèmica a Alemanya, davant la possibilitat que s’hagi de reprengui la Bundesliga o no.

Mentre algunes informacions apunten que es tracta de dos futbolistes i un fisioterapeuta, el club alemany, al·legant el dret a la intimitat, confirma en un comunicat solament la infecció de tres persones que, de moment, “no presenten símptomes” i que han estat posats “en quarantena domiciliària durant 14 dies.” El Colònia ha indicat, a més, que seguirà endavant amb els entrenaments, com la resta d’equips de la Bundesliga, perquè volen els seus jugadors al màxim nivell quan es reprengui la competició. “Les mesures preses fins ara així com els test que es realitzen regularment de forma estratègica han demostrat que podem reaccionar ara amb solucions individuals”, assegurar el gerent de club, Horst Heldt.

La cancellera alemanya, Angela Merkel, i els caps de govern dels estats federats abordaran la represa de la lliga en la seva trobada virtual del 6 de maig pròxim. El debat està obert entre els que volen la continuació de la Bundesliga, per motius socials i econòmics, i els que prefereixen suspendre-la, per raons sanitàries i per no donar la sensació que es privilegia el futbol en la gestió de la crisi del coronavirus.

La Lliga de Futbol Alemanya (DFL) confia que la temporada es pugui reprendre a partir del 16 de maig, per descomptat amb partits a porta tancada i un catàleg de mesures de seguretat, inclosos test als jugadors, entrenadors i altre personal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)