Internacional

El govern alemany aprova el retorn de la lliga

Futbol. Merkel i els primers ministres dels 16 estats regionals alemanys han donat llum verda perquè la Bundesliga torni a porta tanda. La DFL haurà de decidir si es comença el 15 0 el 23 de maig

La canceller Angela Merkel i els primers ministres dels 16 estats regionals alemanys han donat llum verda perquè la Bundesliga torni a porta tancada i sota estrictes mesures de prevenció. Ara la Lliga Alemanya de Futbol (DFL) haurà de decidir si es comença a jugar el 15 o el 23 de maig però és probable que s’opti per la segona data, perquè els equips encara estan tornant als entrenaments normals després d’haver-hi estant fent pràctiques en grups reduïts.

Cal recordar que la condició perquè es pugui reiniciar la Bundesliga és el compliment del pla de prevenció de la DFL per part de tots els clubs i el sotmetiment dels equips a una quarantena -en forma de concentració permanent- abans del reinici dels partits. La Bundesliga està interrompuda des del març i resten nou jornades per acabar el campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)