Internacional

La Bundesliga torna el dia 16

Internacional. Aquell dia es jugaran sis partits de la jornada 26, entre ells un Borussia Dortmund - Schalke 04

Ja és oficial. La Bundesliga torna el dissabte 16 de maig. Ho ha confirmat la federació alemanya després d’una trobada entre tots els clubs de primera i segona divisió. “El risc de contagi per als jugadors és molt baix”, ha dit el CEO de la federació, Christian Seifert.

La competició es reprendrà en la jornada 26. Dissabte, a dos quarts de quatre de la tarda es jugaran els primers cinc partits: Dortmund- Schalke 04, Leipzig - Friburgo, Hoffenheim - Hertha, Fortuna Düsselforf - Paderborn i Augsburg - Wolfsburg. Més tard es jugarà el partit entre l’Eintracht i el Borussia M’Gladbach. Diumenge es jugaran: Colonia - Mainz i Union Berlin - Bayern Munic i dilluns el Werder Bremen - Bayer Leverkusen.

Seifert ha estat clar respecte al retorn del futbol a Alemanya. “S’han de respectar totes les normes d’higiene. Hagués estat irresponsable començar a jugar sense haver fet els tests. L’alternativa era esperar una vacuna que pot trigar a arribar mesos o anys i cap club hagués aguantat econòmicament”. Si tot va bé, la Bundesliga acabarà el cap de setmana del 26 i 27 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)