Internacional

Mor l’exfutbolista ‘Trinche’ Carlovich després de ser assaltat

Futbol internacional. Va ser un ídol al Central Córdoba i Maradona li va regalar una samarreta on es llegia: “vas ser millor que jo”

L’exfutbolista Tomás Felipe ‘el Trinche’ Carlovich, considerat per algunes llegendes del futbol com un dels millors jugadors argentins de la història, ha mort als 74 anys després de no recuperar-se de l’assalt que va patir dimecres a la cèntrica província de Santa Fe. “Era el nostre ídol. Avui estem molt commoguts”, ha manifestat Eduardo Bulfoni , president de Central Córdoba, l’equip en el qual Carlovich es va convertir en ídol. El que fou migcampista es trobava internat a teràpia intensiva, i en coma induït, després de ser colpejat al cap per un jove que li va robar la bicicleta, dimecres passat, a Rosario, la seva ciutat natal.

Carlovich és considerat un emblema del futbol de Santa Fe, malgrat haver jugat la major part de la seva carrera en categories inferiors. De fet, Diego Armando Maradona va obsequiar-lo fa poc amb una samarreta amb la frase: “Trinche, tu vas ser millor que jo”. Va iniciar la seva carrera a finals de la dècada de 1960, en les categories inferiors de Rosario Central i, després d’un breu pas pel Flandria, l’any 1972 va arribar al club en el qual es va convertir en ídol: el Central Córdoba. Allà va estar en diverses etapes de la seva vida. També va passar per altres equips, com el Colón de Santa Fe i el Deportivo Maipú, de Mendoza.

Tomás Felipe ‘el Trinche’ Carlovich va aconseguir el reconeixement durant la preparació per al Mundial d’Alemanya de 1974, quan la selecció major, amb figures de el nivell de Mario Alberto Kempes, va jugar un amistós amb un grup de jugadors de clubs de la seva ciutat, en el qual ell va despuntar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)