Internacional

La Sèrie A es podria reprendre el 13 de juny

Futbol internacional. La patronal del futbol italià ho ha proposat al govern, però el ministre d’Esport considera que és aviat per prendre una decisió

La Lliga de la Sèrie A ha proposat al govern italià que el campionat es reprengui el 13 de juny. A Itàlia queden per disputar dotze jornades, la competició es va aturar el passat 9 de març, a la jornada 26, amb la Juventus com a líder, amb un punt d’avantatge sobre el Lazio i nou sobre l’Inter de Milà.

La federació de futbol italiana (FIGC) va ajornar recentment la data límit de l’acabament de la temporada 2019-2020 fins al 2 d’agost. Per altre banda, el ministre italià d’Esport, Vincenzo Spadafora, ha reiterat en una intervenció al Senat que és aviat per prendre una decisió sobre l’eventual represa de la Sèrie A, ja que encara cal analitzar l’evolució de la corba de contagis de la Covid -19.

Spadafora ha confirmat, en tot cas, que els entrenaments en equip es podran reprendre a partir de dilluns vinent, 18 de maig, ja que la FIGC va adequar el protocol de seguretat d’acord amb les peticions del comitè tècnic científic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)