Internacional

El Bayern guanya sense brillar a Berlín (0-2) i reforça el seu lideratge

Bundesliga. Lewandowski i Pavard signen els gols de l’equip bavarès en una jornada en què el Magúncia ha empatat a Colònia (2-2)

El Bayern de Munic ha sumat tres punts més, gràcies a un triomf poc lluït (0-2) al camp del modest Union Berlín. Una estona després que el VAR anul·lés el 0-1 a Müller, i pocs minuts abans del descans, Lewandowski ha avançat els bavaresos des del punt de penal. Subotic ha fet caure, ingènuament, Goretzka a dins de l’àrea i l’àrbitre no ha dubtat. El 0-2 l’ha signat el defensa Pavard, rematant de cap un córner, a manca de deu minuts del xiulet final. Victòria poc lluïda del lider, que manté els quatre punts d’avantatge sobre el Borussia Dortmund al capdavant de la classificació.

La jornada dominical de la Bundesliga ha començat amb la remuntada del Magúncia al camp del Colònia (2-2). Els locals s’han avançat amb un gol de Mak Uth des del punt de penal als cinc minuts i, en l’inici de la segona part, han aconseguit el 2-0, amb una rematada de cap de Kainz a centrada de Drexler. En el minut 61, però, quan el partit semblava sentenciat, el Maguncia ha retallat la diferència gràcies a Awoniyi, que ha estat assistit per Baku. Només deu minuts després, una sensacional acció individual del visitant Kunde Malong, que ha superat la defensa del Colònia i ha definit amb un xut ras, ha suposat l’empat definitiu. El Magúncia se situa quinzè, quatre punts per davant del Fortuna Düsseldorf, en el lloc de promoció.